Teorii personale

Da! Am început să elaborez teorii. Ştiu prea multe… atât de multe ştiu… că nu mai au loc în mintea mea, şi le scot afară… le pun/scriu în blog – pe Internet – poate le voi citi vreodată „să mă râd”… să nu mă plictisesc.

Domnul Albert Einstein poate să stea/doarmă liniştit. Nu atentez la renumele lui, dobândit cu sudoarea frunţii. Eu, am elaborat teoriile prezentate îm blog prin sudoarea cu_____.

Chiar în Wikipedia (în limba română) se spune/scrie: „Albert Einstein  a fost un fizician teoretician de etnie evreiască”… eu sunt de etnie românească şi nu atentez la titlul de fizician teoretician. Atentez la titlul „dus cu pluta„… mai direct „plutaş„… ba nu… că poate s-or supăra plutaşii de acu’ zeci sau site de ani – mai bune zic „plutitor„….

Ioiiii! plutitor li se mai spune unor obiecte ce plutesc pe lichide (apă, ceai, vodka, pălincă), eu plutesc prin informaţii, gânduri, teorii…

Nu aruncaţi cu bolovani în mine/blog… nici cu roşii, castraveţi, ciuperci… nu vreau săfac zacuscă – aruncaţi cu comentarii – scuze pentru cucofonie. Dar nu-mi spuneţi că-s nebun, tămpit, dobitoc, cretin… mai e ceva? Ştiu – nu am certificat oficial/medical… dar am o bănuială!

După ce citiţi prin blog… poate vi se înmoaie inima şi-mi trimiteţi o donaţie… oricât de mică – cică la Socola, cazările sunt ieftine. Cunoscuţii mi-au recomandat călduros „să-mi găsesc aici cazare„… o lună, 2-3.

Reclame